Serveis web

Pàgines web

Tot típus de pàgines web, amb i sense gestor de continguts (CMS) amb tecnologia responsive, o sigui preparades per als diferents dispositius mòbils, tauletes, smartphones, pantalles panoràmiques... amb integració total amb les xarxes socialsi fetes amb cura per tal que es posicionin de forma natural als diferents cercadorsd'internet.

e-Commerce

Botigues onlinetotalment personalitzades al tipus de negoci que es desitgi amb gestor backendo sigui, gestió de vendes, gestió d'estoc, ferramentes de promoció, passarel·les de pagament Servired, 4B o la passarel·la que es desitgi... Amb gestor de conginguts (CMS), ferramentes per tal de millorar el posicionament als cercadori integració a les xarxes socials.

Optimització per a buscadors

Projecte i recerca de les paraules clauamb les que li convé ser trobat als diferents motors de cerca. Optimització de l'estructura, contiguts, etiquetes... per tal que la seva pàgina web pugui aparèixer el més amunt possible dels principals cercadors d'internet.

Planificació i creació d'anuncis als cercadors, xarxes socials... per tal de captar visitantsa la seva web.

Integració amb xarxes socials

Actualment la pregunta ja no és si cal ser present o no a les diferents xarxes socials sinó com volem apareixer-hi i com utilitzar-les per captar clients i visites.

Creació, planificació, dinamització i gestió de xarxes socialsper a que aquestes siguin el seu aliat i no un mal de cap.

Algunes feines de disseny web...

Back to top